EN GOD HISTORIE

EN GOD HISTORIE

VISUEL KOMMUNIKATION | STORYTELLING | ANALYSE & RESEARCH | BRANDING | CULTURAL FIT

Kulturatlas Femern Bælt – regional diplomacy på tværs af grænser

udfordring
Femern Bælt vinder indtog i det danske og tyske mediebillede. Dette skyldes især forberedelserne til verdens længste sænketunnel for bil- og togtrafik mellem Danmark og Tyskland. Det bliver stort… og dyrt!

Hvad, der ikke berettes meget om, er regionen selv. Et på begge sider af bæltet tyndt befolket udkandtsområde, hvis eksistensgrundlag holdes oppe af turisme. En region med små midler og store udfordringer, herunder scenariet om at blive et ”gennemfartsland” på strækningen Hamborg-København/Malmø.

strategi
Regionen har brug for en skarp profil, som kan styrke dens standing og brandingspotentiale – få den til at lyse op på landkortet. Det gøres ved at tænke det regionale ud over den nationale grænse, så der opstår en ”transnational region” med et internationalet perspektiv.  

Bæltregionen har mere end badestrande og smuk natur; det bugner med dansk-tysk historie og kultur. Der er få fyrtårne, men mange små lys – og sjældent penge til formidling. Der skal altså tænkes stort med små midler…

Et digitalt atlas skal kortlægge Bæltregionens kulturelle tilbud og formidle dens historie. Det skal informere, inspirere og integrere – på tværs af landegrænsen. Og give os 100 gode grunde til at tage afkørslen fra motorvejen mellem metropolerne Hamborg og København.

målgruppe(r)
Danske og tyske kulturturister, feriegæster, forretningsrejsende, skoleklassser m.fl.

NB! Projektet befinder sig “in progress”. Vil du vide mere om projektet, så skriv til Tine på tine@bredo-jorgensen.com

Hvordan vækker vi rejselysten og trangen til nye eventyr i en tætpakket hverdag?
Kan TYSK være sjovt, sexet og charmerende?
Hvordan ændrer vi diskursen og det eksisterende gender-gap inden for IT-branchen?
Fra lærred til forskning... hvordan en kunster ved hjælp af flid, mod og en målrettet medieindsats generede midler til MS-forskningen.
Hvordan får man tyskere til at tænke ”grønt”, når de hører ”brunkul”?

KONTAKT

per Telefon +49 30 44031801,
E-Mail hello@bredo-jorgensen.com
eller skriv os en besked