DIT NÆSTE EVENTYR

DIT NÆSTE EVENTYR

VISUEL KOMMUNIKATION | STORYTELLING | ANALYSE & RESEARCH

Min by: Berlin – en rejseguide og kærlighedserklæring i ét

Berlin bogen

udfordring
Rejseportalen momondo leverer en allround service til turister. I centrum for momondos produktlancering står ”dit næste eventyr” – om det så skal søges ude i den store, vide verden eller hjemme i Danevangs egen andedam. Men hvordan vækker man rejselysten hos den ”normale” dansker og implanterer trangen til nye eventyr i en tætpakket hverdag?

strategi
2010 lancerede momondo en ny serie af rejseguides. Rejsebøgerne, der går under navnet “MIN BY…” er spækket med personligt og nøje udvalgte oplevelser. De er skrevet, oplevet, følt og smagt af danske forfattere og fotografer, som med lokal ekspertise fører læseren rundt i krinkelkrogene af Berlin, Rom, New York, London, Prag og Paris.

resultat
MIN BY: BERLIN med personligt udvalgte oplevelser af romanforfatter Sissel-Jo Gazan, illustreret af fotojournalist Christian T Jørgensen.

Bøgerne sælges til en overkommelig pris i samarbejde med Dansk Supermarked over hele landet, hvor de let glider ned i indkøbskurven sammen med ugens vintilbud.

målgruppe(r)
”hverdagsdanskeren”

Hvordan kan vi styrke en region, skabe mere mobilitet og øget integritet på tværs af landegrænsen?
Kan TYSK være sjovt, sexet og charmerende?
Hvordan ændrer vi diskursen og det eksisterende gender-gap inden for IT-branchen?
Fra lærred til forskning... hvordan en kunster ved hjælp af flid, mod og en målrettet medieindsats generede midler til MS-forskningen.
Hvordan får man tyskere til at tænke ”grønt”, når de hører ”brunkul”?

KONTAKT

per Telefon +49 30 44031801,
E-Mail hello@bredo-jorgensen.com
eller skriv os en besked