YDELSER

HVORDAN KAN VI BEDST HJÆLPE DIG

Når et budskab, et brand eller et produkt krydser grænsen, skal det tilpasses målgruppens sprog og dets kulturelle, faglige og juridiske regelsæt.

Vi tilbyder en bred vifte af kommunikative ydelser, som vi ynder at sammensætte specifikt, så det passer præcist til dine behov. Er du i tvivl om, hvad du har brug for, så lad os tage en uforpligtende snak.

Du kan også vælge vores startpakke til det tyske marked. Mere herom nedenfor

STARTPAKKE TIL DET TYSKE MARKED

Det tyske marked er stort, købestærkt og minder på mange måder om det danske. Ideelt for dig, der måske allerede har slået dine folder i Skandinavien og nu gerne vil ud i verden.

Tyskland er med sine ca. 80 mio indbyggere et glimrende sted at starte. Medtager vi de øvrige DACH-lande (Østrig og Schweiz) runder vi endda de 100 mio.

Hos Bredo & Jørgensen tilbyder vi dig en start-pakke til det tyske marked. Den indeholder rådgiving, research og et par grundlæggende tips om do’s & dont’s.

Vi klæder dig på til mødet med din tyske forretningspartner

Tyskere og danskere ligner hinanden, men der er nogle små forskelle, der kan have stor effekt på mødets resultat – positivt såvel som negativt. Vigtigst er at forstå, at tyskere generelt er vant til

  • mere hierarki og formelle forretningsgange
  • at man siger De (og ikke du) til hinanden
  • at man har forberedt sig ned i mindste detalje, dvs ikke forlader sig på improvisation efter mottoet: ”det går nok!”

Vi klæder dig på til dit møde og udstyrer dig med en række facts og gode tips til dress code, small talk, opfølgning og opstilling af kontrakt.

Har du brug for hjælp til at finde den rette messe, udforme pr-og pressemateriale eller tilpasse din hjemmeside, er vi selvfølgelig også klar på det.

Lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

FlyerDownload
No post found